top of page
strookfoto_korenveld_2500.jpg

Werkwijze

 

Als het echt stroomt

Tango is mijn passie, iedere dans is uniek, een creatie in het moment, ontstaan uit de tonen en melodie van de muziek. De dans begint al voor de beweging aan, met het afstemmen op elkaar. Dan, als leider en volger goed op de muziek én op elkaar zijn ingetuned, als het samen echt stroomt, is dansen een feest. Ik volg makkelijk en licht.

Beweging

In de begeleiding die ik bied is dat ook zo. Jij geeft aan wat je wilt, welke vragen je wilt onderzoeken... bij welke melodie, grondtonen je beweging zoekt, ik reik je daarbij passende manieren van werken aan uit de rijkdom van ervaringsgerichte benaderingen, die ik heb opgedaan. Dit zijn met name creatieve, systemische, lichaamsgerichte en mindfulness-interventies (oefeningen en opdrachten).

Dynamiek

Elk leerproces heeft zijn eigen dynamiek: soms kun je snel inzichten verwerven en stappen zetten, klaart de lucht makkelijk op… soms is wat je belemmert taaier, en niet zomaar uit de knoop te halen. Dan is het zorgvuldig zoeken naar misschien een heel kleine beweging die je speelruimte vergroot.

Vertraging

Als je niet kunt komen: mail of bel dan tijdig af.

Dat kan kosteloos tot 48 uren van tevoren.

bottom of page