top of page

Opstellingen

 

Liefde voor de werkelijkheid

Het onderzoeken van jouw situatie vanuit een systemisch perspectief kan inzicht geven in wat er speelt. De verborgen dynamieken en ordeningen in een systeem zijn van grote invloed op de ontwikkeling van onze identiteit en relaties. Opstellingen zijn een methode, een werkvorm, een levende uitbeelding van een systeem waarbij invoelbaar wordt wat er in een systeem speelt. Dit helpt je mogelijk te erkennen wat je realiteit is. En van daaruit wellicht om anders om te gaan met die werkelijkheid. Erkennen wat is, is zowel een pijnlijke als een helende ervaring.

Ik bied zowel individuele sessies aan als groeps-bijeenkomsten

Opstellingen rond Verlies en Verlangen,

donderdagen 23 februari,  20 april en 29 juni 2023

Open avonden voor ieder die een opstelling wil meemaken en/of een vraag wil onderzoeken, die verband houdt met de thema's verlies of verlangen, hoe die zich in jouw leven voordoen. Aarzel je of jouw vraag binnen dit kader past, wees gerust, dat doet die bijna altijd wel. Ik kan er sowieso met je mee aan de slag.

Onnemaheerd 1, Groningen

inloop vanaf 19.15-19.30

start 19.30; einde uiterlijk 22.30

Kosten: € 15,-

Meld je aan door me een mailtje te sturen of me te bellen.

Lineke doseert precies het juiste tempo voor de cliënt. Zij behoort tot de meest integere personen die ik ken. In haar begeleiding volgt zij een zuiver innerlijk kompas.  Vandaaruit vindt zij zorgvuldig de woorden die bij de situatie passen.

Egbert Krol, managementcoach en trainer

bottom of page