top of page
20220806_165819.jpg

Opstellingen

Liefde voor de werkelijkheid

Het onderzoeken van jouw situatie vanuit een systemisch perspectief kan inzicht geven in wat er speelt. De verborgen dynamieken en ordeningen in een systeem zijn van grote invloed op de ontwikkeling van onze identiteit en relaties. Opstellingen zijn een methode, een werkvorm, een levende uitbeelding van een systeem waarbij invoelbaar wordt wat er in een systeem speelt. Dit helpt je mogelijk te erkennen wat je realiteit is. En van daaruit wellicht om anders om te gaan met die werkelijkheid. Erkennen wat is, is zowel een pijnlijke als een helende ervaring.

Ik bied zowel individuele sessies aan als groeps-bijeenkomsten aan

Lineke doseert precies het juiste tempo voor de cliënt. Zij behoort tot de meest integere personen die ik ken. In haar begeleiding volgt zij een zuiver innerlijk kompas.  Vandaaruit vindt zij zorgvuldig de woorden die bij de situatie passen.

Egbert Knol, managementcoach en trainer

LIP= levens integratie proces Opstellingen 

dinsdag-avonden 30 januari, 16 april en 18 juni 2024

In een LIP-opstelling gaat het om de oprechte relatie met jeZelf.

Representanten staan voor je Zelf als embryo; voor je Zelf als jong kind en voor je Zelf als puber. Je ontmoet hen vanuit je volwassen positie. Zij tonen de moeilijkheden die je hebt ervaren tijdens je levensloop, situaties die er in je verleden waren, en waar je nu in het heden meer inzicht in en begrip voor krijgt. Dit kan je meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vitaliteit brengen. 

Er is veel belangstelling voor de LIP-opstellingen. Daarom is dat dit jaar het thema van de open avonden.

 

Wil je ook deelnemen, en bijdragen als representant, als vraagsteller of om vanaf de zijlijn getuige te zijn, meld je dan aan door me een mailtje te sturen of me te bellen

Onnemaheerd 1, Groningen

inloop vanaf 19.15-19.30

start 19.30; einde uiterlijk 22.30

Kosten: € 15,-

Max 16 deelnemers per avond.

De LIP-opstelling was enorm emotioneel voor me, en vooral de fysieke ervaring verraste me compleet. Zoiets heb ik nooit eerder ervaren. De zekerheid en veiligheid van het embryo, zo sterk te ervaren was heel prettig. De latere fasen veel minder sterk/ onzekerder/ kleiner… ik kan er moeilijk woorden voor vinden. 

Ik heb het gevoel mijn anker teruggevonden te hebben, wat me enorm dankbaar maakt. De afgelopen week als ik onzeker over iets was ging ik terug naar dat embryo gevoel/ beeld. Dat gaf stevigheid.

Deelneemster 30 jan '24

bottom of page