Opstellingen

Het onderzoeken van jouw situatie vanuit een systemisch perspectief kan inzicht geven in wat er speelt. De verborgen dynamieken en ordeningen in een systeem zijn van grote invloed op de ontwikkeling van onze identiteit en relaties. Opstellingen zijn een methode, een werkvorm, een levende uitbeelding van een systeem waarbij invoelbaar wordt wat er in een systeem speelt. Dit helpt je mogelijk te erkennen wat je realiteit is. En van daaruit wellicht om anders om te gaan met die werkelijkheid. Erkennen wat is, is zowel een pijnlijke als een helende ervaring.

Geweest: Workshop loopbaan/energie/keuze-opstellingen 10 juli 2019

Woensdag 10 juli van 10 voor 10 tot 10 voor 12 bij 10VoorWerk!

Heb je een werkgerelateerde vraag die je hoofdbrekens kost of die je eens vanuit een ander perspectief wilt onderzoeken? Geef je dan op voor deze workshop. Met behulp van vloerankers en/of representanten vinden we informatie waarmee je verder kunt! Op uitnodiging van Jantine Wijtsma van 10VoorWerk neem ik je mee in de systemische benadering. Mijn ervaring is dat dit proces vaak verrassende inzichten oplevert.

Bedrijvencentrum Haren Nieuwe Stationsweg 9 Haren (let op: slechter bereikbaar per auto wegens werkzaamheden bij het station)

 

Opstellingen rond Verlies en Verlangen, maandag 9 december 2019

Open avond voor ieder die een opstelling wil meemaken en/of een vraag wil onderzoeken, die verband houdt met de thema's verlies of verlangen, hoe die zich in jouw leven voordoen.

Onnemaheerd 1, Groningen

inloop vanaf 19.00-19.30

start 19.30; einde uiterlijk 22.30

Kosten: € 25,-

Meld je aan door me een mailtje te sturen of me te bellen.

Voorts, ook in 2020: elke 2de maandag van de maand

Lineke Kamminga

Wilkemaheerd 54    9736 BN Groningen

06- 4000 75 09

info@linekekamminga.nl

website: Wisemice.nl

foto's: Luuk Steemers