Wat anderen zeggen

Zuiver resultaat

Opstellingen brengen je bij de kern van een probleem. De begeleider moet daarbij de juiste vragen stellen. Lineke voelt heel precies aan wat er nodig is tijdens een opstelling. Ze stelt die passende vragen en geeft goede suggesties. Voor mij is dat heel belangrijk en waardevol voor een zuiver resultaat.
Ineke B. 65+, gepensioneerd projectleider, april 2019

Inlevend

Ik heb de begeleiding van Line(ke) als heel prettig en positief ervaren! De familieopstelling was nieuw voor mij en daarom was het extra fijn dat Line(ke) zo inlevend en fijngevoelig was. Haar begeleiding gaf mij vertrouwen om me open te stellen en te ervaren wat er op mij af kwam.

Anneke R. 55+, pedagogisch medewerker kinderopvang, april 2019 

Betrokken en gepassioneerd

Je was altijd een hardwerkende en gemotiveerde collega. Ik heb jou ook meegemaakt als coach en trainer: erg betrokken en gepassioneerd. Heel veel dank daarvoor.

Anke M. 55+, docent, juni 2019

Een stuk lichter

Ik voelde me een stuk lichter naar aanleiding van ons gesprek in de Week van de Loopbaan. Goede handzame tips met aandacht voor mijn eigen praktisch vermogen en in combi met de keuzes vanuit mijn hart.

Anouk Stolte, 30-, fysiotherapeut, september 2019

Mijn weg vrijgemaakt voor nieuwe plannen

Ons gesprek in de Week van de Loopbaan klinkt nog lang door in mijn innerlijke wezen. Ik heb onze ontmoeting als iets bijzonders ervaren. Je behoort tot de mensen die mijn leven richting hebben gegeven.
Eigenlijk voelde ik me nog steeds 18, nou vooruit 21 dan. Door ons gesprek heb ik me gerealiseerd dat ik 61 ben en dat ik aan een nieuwe levensfase ben begonnen. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor nieuwe plannen en dat voelt heel bevrijdend, daarnaast geeft het innerlijke rust.

Alie W, 60+, beeldend kunstenaar, september 2019

Ruimte om tot je eigen antwoord te komen

Via ‘de week voor de loopbaan’ op de website van Lineke Kamminga terecht. Ze trok meteen mijn aandacht door de persoonlijke touch op haar website en de diversiteit in haar loopbaan.
Lineke is een warme, hartelijke vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak en toont oprechte belangstelling. Ze geeft je alle ruimte om op je eigen wijze tot een ‘antwoord’ op je vraag te komen. Ze gebruikt daarbij veel verschillende methodieken.
In haar warm ingerichte werkruimte voelde ik me meteen op mijn gemak en durfde ik me kwetsbaar op te stellen.
Lineke heeft mij in 3 sessies Ontwikkeladvies 45+ op professionele wijze geholpen de wirwar in mijn hoofd mbt ‘welke richting nu te gaan’ te ontrafelen door samen alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en mij vervolgens te laten ervaren wat dat met mij deed.

K.M. activiteitenbegeleider dagbesteding, 55+, oktober 2019

Goede tips

Mijn ontwikkeladviestraject 45+ met Lineke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is positief, kalm, denkt met je mee en geeft goede tips. 

De gesprekken met haar hebben me duidelijkheid gegeven. 

S.G. secretaresse, 55+, oktober 2019

Lineke Kamminga

Wilkemaheerd 54    9736 BN Groningen

06- 4000 75 09

info@linekekamminga.nl

website: Wisemice.nl

foto's: Luuk Steemers