Wat anderen zeggen

De coaching gesprekken bij Lineke hebben me veel opgeleverd.

Er is aandacht geweest voor mijn verdriet en machteloosheid,  die ik heb gevoeld de afgelopen periode, na een moeilijke situatie in mijn privé leven. We hebben gesproken maar ook samen ontspanningsoefeningen gedaan die ik nu zelf ook kan toepassen thuis. Daarnaast heeft ze mij ondersteund bij het (her) vinden van mijn energiebronnen. Zo ben ik  na jaren weer gestart met Salsa danslessen  en maak ik meer tijd en ruimte voor creativiteit waardoor ik nu weer beter in balans ben en blijf .

Marjan B, 53, OGGZ coördinator, mei 2022

Mijn verhaal kon ik delen

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de gesprekken die ik met je mocht hebben. De indruk die ik van je had gekregen op je website was juist: je bent een aangename, warme vrouw. En je gaf me alle ruimte om mijn verhaal te delen.

Paul, 61, september 2021

 

Rust, respect, en de ruimte om kwetsbaar te zijn

Ik kwam met Lineke in contact omdat ik een plek zocht waar ik samen met lotgenoten over rouw kon praten. Ik heb Lineke leren kennen als een warm en authentiek persoon die de tijd neemt om goed te luisteren. Tijdens de gesprekken ontstond daardoor rust, respect en de ruimte om kwetsbaar naar elkaar te durven zijn. Ik heb veel moeten huilen, vooral ook om verhalen van anderen, maar dit was oké. Gelukkig was er ook genoeg ruimte om te lachen. Al met al heb ik er veel uitgehaald, alleen al de waardevolle verbinding die ik voel met mensen die ook een suïcide hebben meegemaakt.

Benjamin de Graaff, 25, Basispsycholoog, mei 2021

 

Deskundige hulp bij loopbaanswitch

Na beëindiging van mijn eigen Gastouder bedrijf en verhuizing naar Blauwestad ben ik met Lineke Kamminga in aanraking gekomen.

Lineke is een vriendelijke dame die mij heeft geholpen inzicht in mezelf te krijgen. Wie ben ik en waar sta ik voor. Natuurlijk weet ik dat zelf goed maar om dat goed op papier te krijgen was haar hulp zeer welkom. Ook een goede sollicitatie brief schrijven, curriculum vitae maken. Waren zaken waarbij zij mij goed heeft geholpen. Ondanks dat wij elkaar niet in levende lijve zijn tegen gekomen. Werkte het via zoom, telefoon en Whats-appjes prima. Ik heb op 53 jarige leeftijd een switch naar de zorg in het ziekenhuis weten te maken. Mede dankzij Lineke is mij dat goed gelukt. 

Roeleke Smits, 53, Voormalig eigenaar gastouderbedrijf, april 2021

Ik beveel Lineke van harte aan!

Na eerst een loopbaanadvies 45+ traject te hebben gedaan heb ik nog een vervolg gemaakt met een coachingstraject, beide bij Lineke.  Mijn vraag was:  Ik voel onzekerheid over de toekomst en welke plaats ik inneem in de organisatie waar ik voor werk. Ik wil graag tevreden zijn met het werk wat ik doe en daar voldoening uithalen. De gesprekken hebben mij geholpen meer inzicht te krijgen. Lineke luistert goed naar wat er verteld wordt en merkt ook op wat er tijdens het gesprek niet gezegd wordt. Na elke sessie had ik inspiratie om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Deze periode heeft me ook geholpen om buiten mijn comfortzone te gaan. Ik heb voor het eerst sinds jaren een sollicitatieprocedure doorlopen en ik werd ook uitgenodigd voor een gesprek. Dat vond ik spannend maar ik vond het een leuke ervaring. Het klopt voor nu: balans in werk en privé, antwoord op mijn vraag en rust bij hoe het nu is. En verder zie ik wel.

Ik kan Lineke van harte aanbevelen!

Joyce D-P, 55, Administratief ondersteuner in het MBO, juni 2020

Ze inspireerde mij om mijn loopbaan weer in eigen hand te nemen.

Dankzij corona is ons enige face-to-face-contact beperkt gebleven tot het kennismakingsgesprek. Maar ook telefonisch heeft Lineke mij uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvraag. Ze leefde zich goed in de dingen in waar ik op dat moment mee bezig was. Ze vroeg door, gaf suggesties en heeft de websites waar ik mee bezig was goed bekeken en van kritisch commentaar voorzien. Ze inspireerde mij om mijn loopbaan weer in eigen hand te nemen. Het resultaat? Al mijn kwaliteiten komen samen in de richting die ik nu insla. Dank je wel hiervoor.

Pouwel Woldendorp, 62, Onderwijsplanner en roostermaker (www.torc.nl; www.thuismonnik.nl), mei 2020

Positief en opbouwend

Je baan gaat over de inhoud, maar je carrière over de persoon en het leven. Lineke heeft mij geholpen de volgende stap in de juiste richting te zetten. Samen reflecteerden wij op stappen, gedachten en wensen. Dit verschafte mij inzichten vanuit een hele andere, menselijke, hoek, ten opzichte van mijn wetenschappelijke, technische achtergrond. Zo ging ik van een ongelukkige situatie naar een nieuwe baan, waar ik mij als mens en professional kan ontwikkelen. Een waardevolle tijd, bedankt!

J.A.Bijlsma, 35, Project Engineer, maart 2020

Goede tips

Mijn ontwikkeladviestraject 45+ met Lineke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is positief, kalm, denkt met je mee en geeft goede tips. 

De gesprekken met haar hebben me duidelijkheid gegeven. 

S.G. secretaresse, 55+, oktober 2019

 

Ruimte om tot je eigen antwoord te komen

Via ‘de week voor de loopbaan’ op de website van Lineke Kamminga terecht. Ze trok meteen mijn aandacht door de persoonlijke touch op haar website en de diversiteit in haar loopbaan.
Lineke is een warme, hartelijke vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak en toont oprechte belangstelling. Ze geeft je alle ruimte om op je eigen wijze tot een ‘antwoord’ op je vraag te komen. Ze gebruikt daarbij veel verschillende methodieken.
In haar warm ingerichte werkruimte voelde ik me meteen op mijn gemak en durfde ik me kwetsbaar op te stellen.
Lineke heeft mij in 3 sessies Ontwikkeladvies 45+ op professionele wijze geholpen de wirwar in mijn hoofd mbt ‘welke richting nu te gaan’ te ontrafelen door samen alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en mij vervolgens te laten ervaren wat dat met mij deed.

K.M. activiteitenbegeleider dagbesteding, 55+, oktober 2019

Een stuk lichter

Ik voelde me een stuk lichter naar aanleiding van ons gesprek in de Week van de Loopbaan. Goede handzame tips met aandacht voor mijn eigen praktisch vermogen en in combi met de keuzes vanuit mijn hart.

Anouk Stolte, 30-, fysiotherapeut, september 2019

Mijn weg vrijgemaakt voor nieuwe plannen

Ons gesprek in de Week van de Loopbaan klinkt nog lang door in mijn innerlijke wezen. Ik heb onze ontmoeting als iets bijzonders ervaren. Je behoort tot de mensen die mijn leven richting hebben gegeven.
Eigenlijk voelde ik me nog steeds 18, nou vooruit 21 dan. Door ons gesprek heb ik me gerealiseerd dat ik 61 ben en dat ik aan een nieuwe levensfase ben begonnen. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor nieuwe plannen en dat voelt heel bevrijdend, daarnaast geeft het innerlijke rust.

Alie W, 60+, beeldend kunstenaar, september 2019

Een stuk lichter

Ik voelde me een stuk lichter naar aanleiding van ons gesprek in de Week van de Loopbaan. Goede handzame tips met aandacht voor mijn eigen praktisch vermogen en in combi met de keuzes vanuit mijn hart.

Anouk Stolte, 30-, fysiotherapeut, september 2019

Betrokken en gepassioneerd

Je was altijd een hardwerkende en gemotiveerde collega. Ik heb jou ook meegemaakt als coach en trainer: erg betrokken en gepassioneerd. Heel veel dank daarvoor.

Anke M. 55+, docent, juni 2019

Inlevend

Ik heb de begeleiding van Line(ke) als heel prettig en positief ervaren! De familieopstelling was nieuw voor mij en daarom was het extra fijn dat Line(ke) zo inlevend en fijngevoelig was. Haar begeleiding gaf mij vertrouwen om me open te stellen en te ervaren wat er op mij af kwam.

Anneke R. 55+, pedagogisch medewerker kinderopvang, april 2019 

Zuiver resultaat

Opstellingen brengen je bij de kern van een probleem. De begeleider moet daarbij de juiste vragen stellen. Lineke voelt heel precies aan wat er nodig is tijdens een opstelling. Ze stelt die passende vragen en geeft goede suggesties. Voor mij is dat heel belangrijk en waardevol voor een zuiver resultaat.
Ineke B. 65+, gepensioneerd projectleider, april 2019