top of page
istockphoto-840974266-612x612.jpg

Ervaringen

Je volgt mij in mijn tempo en blijft erbij

Je ‘gewoonheid’ vind ik positief: je bent en doet wie je bent, heel eerlijk en echt. Gewoon zo’n werkkamer in je huis draagt daaraan bij. Je hebt een rustige aanpak, je checkt, stemt goed af en brengt me naar nieuwe inzichten. Bij de lichaams-gerichte oefeningen volg je mij in mijn tempo. Je blijft erbij! De opstellingen waren echte eye-openers voor mij. 

Ons contact voelde heel vertrouwd, alsof ik je al langer ken.

Jannette Bos, supervisant opleiding Rouwtherapeut

Ik durfde de diepte in

Lineke is een zachte, liefdevolle vrouw die veel aanvoelt. We werkten in de supervisie met wat op dat moment speelde bij mij. Lineke durft ook dingen aan te kaarten die ik zelf lastig en spannend vind. In de veilige omgeving die zij creëert kon ik de diepte in gaan en nieuwe delen van mijzelf ontdekken.

Joyce Donkers-Staal, supervisant opleiding Rouwtherapeut

Mijn verliesverhaal kon ik delen

Langs deze weg bedank ik je nogmaals voor de gesprekken die ik met je mocht hebben. De indruk die ik van je had gekregen op je website was juist: je bent een aangename, warme vrouw. En je gaf me alle ruimte om mijn verliesverhaal te delen.

Paul, 61

Meer zelfinzicht

Jij gaf nuttige opdrachten die mij hielpen om te rouwen. Wat jij vertelde tijdens de meetings zette mij aan het denken en gaf me meer zelfinzicht. Ik voelde mij altijd op mijn gemak bij jou. Ik had het gevoel dat jij verlies nog beter begrijpt doordat jij zelf zoveel verlies hebt meegemaakt.

Twilla, student HBO, deelneemster rouw-lotgenotengroep

Deskundige hulp bij loopbaanswitch

Na beëindiging van mijn eigen Gastouder bedrijf en verhuizing kwam ik met Lineke Kamminga in aanraking.

Zij heeft mij geholpen inzicht in mezelf te krijgen. Wie ben ik en waar sta ik voor. Om dat goed op papier te krijgen in sollicitatiebrief en c.v. was haar hulp zeer welkom. Ondanks dat wij elkaar niet in levende lijve zagen werkte het contact via zoom, telefoon en Whats-appjes prima. Ik heb op 53 jarige leeftijd een switch naar de zorg in het ziekenhuis weten te maken. Mede dankzij Lineke is mij dat gelukt. 

Roeleke Smits, 53, Voormalig eigenaar gastouderbedrijf

Mijn loopbaan weer in eigen hand genomen

Dankzij corona is ons enige face-to-face-contact beperkt gebleven tot het kennismakingsgesprek. Maar ook telefonisch heeft Lineke mij uitstekend gecoacht bij mijn loopbaanvraag. Ze leefde zich goed in de dingen in waar ik op dat moment mee bezig was. Ze vroeg door, gaf suggesties en heeft de websites waar ik mee bezig was goed bekeken en van kritisch commentaar voorzien. Ze inspireerde mij om mijn loopbaan weer in eigen hand te nemen. Het resultaat? Al mijn kwaliteiten komen samen in de richting die ik nu insla. Dank je wel hiervoor.

Pouwel Woldendorp, 62, Onderwijsplanner en roostermaker (www.torc.nl; www.thuismonnik.nl)

Goede tips

Mijn ontwikkeladviestraject 45+ met Lineke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is positief, kalm, denkt met je mee en geeft goede tips. 

De gesprekken met haar hebben me duidelijkheid gegeven. 

S.G. secretaresse, 55+

Ruimte om tot je eigen antwoord te komen

Lineke is een warme, hartelijke vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak en toont oprechte belangstelling. Ze geeft je alle ruimte om op je eigen wijze tot een ‘antwoord’ op je vraag te komen. Ze gebruikt daarbij verschillende methoden.
In 3 sessies hielp zij mij op professionele wijze de wirwar in mijn hoofd te ontrafelen m.b.t ‘welke loopbaan-richting nu te gaan’. Door samen alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en mij vervolgens te laten ervaren wat dat met mij deed.

K.M. activiteitenbegeleider dagbesteding, 55+

Een stuk lichter

Ik voel me een stuk lichter na ons gesprek in de Week van de Loopbaan. Je gaf goede, handzame tips met aandacht voor mijn eigen praktisch vermogen en in combi met de keuzes vanuit mijn hart.

Anouk Stolte, 30-, fysiotherapeut

Mijn weg vrijgemaakt voor nieuwe plannen

Ons gesprek in de Week van de Loopbaan klinkt nog lang door in mijn innerlijke wezen. Een bijzondere ontmoeting. Jij behoort tot de mensen die mijn leven richting hebben gegeven.
Eigenlijk voelde ik me nog steeds 18, nou vooruit 21 dan. Door ons gesprek realiseer ik me dat bij mijn leeftijd van 61 een nieuwe levensfase hoort. Dat maakt de weg vrij voor nieuwe plannen; wat bevrijdend voelt dat. En het geeft mij innerlijke rust.

Alie W, 60+, beeldend kunstenaar

Inlevend

De familieopstelling was nieuw voor mij en daarom was het extra fijn dat Lineke zo inlevend en fijngevoelig was. Haar begeleiding gaf mij vertrouwen om me open te stellen en te ervaren wat er op mij af kwam. Ik ben heel positief!

Anneke R. 55+, pedagogisch medewerker kinderopvang

Zuiver resultaat

Lineke voelt heel precies aan wat nodig is tijdens een opstelling.  Ze stelt passende vragen en geeft goede suggesties. Dat maakt voor mij het resultaat waardevol en zuiver.
Ineke B. 65+, gepensioneerd projectleider

bottom of page