top of page
istockphoto-1285652057-612x612.jpg

Individuele coaching, therapie of supervisie

Coaching 

Misschien ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt in je loopbaan, of wil je onderzoeken wat je belemmert bij het maken van keuzes...

Wellicht wil je een (recent) verlies meer aandacht geven...

Of voel je dat je jouw autonome koers wilt volgen in plaats van je vooral te voegen naar wat de wereld om je heen van je vraagt...

Samen komen we verder.

 

Ook als je bent uitgevallen in je werk of wanneer je moeite hebt met het leggen en onderhouden van contacten, als je je afvraagt of leven makkelijker kan, met minder stress; welkom!

 

Oprecht aandacht besteden aan wat je bezighoudt is al het begin van verandering.

 

Samen komen we verder. We bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven: de context, jouw mogelijkheden en valkuilen, je waarden en overtuigingen. Ik reik je oefeningen aan om je doel te bereiken.  

Therapie

Het lijkt erop dat je in vaststaande denk/voel/handel-patronen bent beland die jou niet meer ondersteunen, in tegendeel, ze zijn je in de weg gaan zitten. Dan kan intensievere begeleiding passend zijn.

 

We kijken naar de gedachten en emoties die je in de weg zitten, met fysieke gewaarwordingen als bron van informatie. Bij de individuele sessies spelen ademhaling, beweging, en aanraking een belangrijke rol. Zo kun je spanning, innerlijke conflicten en ingehouden gevoelens op het spoor komen en meer inzicht krijgen in je karakter en de patronen die je gedrag beïnvloeden. Vaak ontdek je diepere wensen en behoeften en leer je hier beter mee omgaan. Je versterkt daardoor het contact met wat je voelt, wilt en kunt en je gaat steviger op eigen benen staan.

Supervisie

Voor het uitbreiden en verder professionaliseren van je mogelijkheden als (psychosociaal) begeleider is supervisie geschikt. Ik ben supervisor bij de tweejarige post-HBO opleiding omgaan met verlies, liefde en rouw van Land van Rouw.

Betrokken en gepassioneerd

Als coach en trainer ben jij bijzonder betrokken en gepassioneerd, is mijn ervaring. Dat bracht mij verder in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling en mijn loopbaankeuzes. Enorm bedankt.

Anke M. 55+, docent

bottom of page