top of page
istockphoto-1133350536-612x612.jpg

Loopbaanvragen

Coaching 

Misschien ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt in je loopbaan, of wil je onderzoeken wat je belemmert bij het maken van keuzes.

Wellicht wil je meer aandacht geven aan wat de veranderingen in je functie met je doen, of voel je dat het nodig is tijd aan je innerlijke wereld te besteden in plaats van je te blijven voegen naar wat de werkcontext van je vraagt. Durf je 'nee' te zeggen?

 

Ook als je bent uitgevallen in je werk door ziekte en je kan wel wat steun gebruiken in het weer oppakken van je taken ben je welkom.

Of als je functie gaat verdwijnen en je afscheid moet nemen van de organisatie, de medewerkers, de klanten voor wie je je hebt ingezet, terwijl je nog geen stevig plan voor je toekomst hebt. Uit ervaring weet ik wat dat aan emoties kan oproepen.

 

Vaak als je aandacht besteedt aan wat je bezighoudt en erover praat is dit al het begin van verandering. We bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven: de context, jouw mogelijkheden en valkuilen, je waarden en overtuigingen. Ik reik je oefeningen aan om je doel te bereiken. Samen komen we verder.

Mail gerust voor het maken van een (oriënterende) afspraak.

Positief en opbouwend

Je baan gaat over de inhoud, maar je carrière over de persoon en het leven. Lineke heeft mij geholpen de volgende stap in de juiste richting te zetten. Samen reflecteerden wij op stappen, gedachten en wensen. Dit verschafte mij inzichten vanuit een hele andere, menselijke, hoek, ten opzichte van mijn wetenschappelijke, technische achtergrond. Zo ging ik van een ongelukkige situatie naar een nieuwe baan, waar ik mij als mens en professional kan ontwikkelen. Een waardevolle tijd, bedankt!

J.A.Bijlsma, 35, Project Engineer

Keurmerk-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional.png
bottom of page