top of page

Loopbaanvragen

Coaching 

Misschien ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt in je loopbaan, of wil je onderzoeken wat je belemmert bij het maken van keuzes.

Wellicht wil je meer aandacht geven aan wat de veranderingen in je functie met je doen, of voel je dat het nodig is tijd aan je innerlijke wereld te besteden in plaats van je te blijven voegen naar wat de werkcontext van je vraagt. Durf je 'nee' te zeggen?

 

Ook als je bent uitgevallen in je werk door ziekte en je kan wel wat steun gebruiken in het weer oppakken van je taken ben je welkom.

Of als je functie gaat verdwijnen en je afscheid moet nemen van de organisatie, de medewerkers, de klanten voor wie je je hebt ingezet, terwijl je nog geen stevig plan voor je toekomst hebt. Uit ervaring weet ik wat dat aan emoties kan oproepen.

 

Vaak als je aandacht besteedt aan wat je bezighoudt en erover praat is dit al het begin van verandering. We bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven: de context, jouw mogelijkheden en valkuilen, je waarden en overtuigingen. Ik reik je oefeningen aan om je doel te bereiken. Samen komen we verder.

Mail gerust voor het maken van een (oriënterende) afspraak.

VRIJBLIJVEND GESPREK IN DE WEEK VAN DE LOOPBAAN

maandag 12 sept t/m dinsdag 20 sept 2022

Aanmelden via www.noloc.nl of rechtstreeks via mail/telefoon

06-40007509

Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional-1
bottom of page