top of page
drieluik.jpg

Seksuele ontwikkeling Vallei-coaching

 

Ook in  2023 Vallei-wandelgesprekken

We lopen een winter-rondje vanaf mijn huis en onderweg is Vallei ons gespreksonderwerp. Jij bent al Vallei-vrouw of Vallei-man, of je bent geïnteresseerd in wat het gedachtengoed en de online-training je kunnen bieden. Welkom om samen op stap te gaan, vragen te verkennen en ervaringen te delen. Dat kost bijna niets anders dan een mailtje of belletje om een afspraak te maken en een uur wandeltijd! Ik zie uit naar interessante, boeiende ontmoetingen... 

Door regelmatig jezelf te beminnen versterk je je vitaliteit, gezondheid en geluk.

Een eenvoudige training die ik ieder van harte aanbeveel!

zie mijn artikel in For You Magazine

https://www.foryoumagazine.nl/licht-op-verlies-en-verlangen/

 

8 redenen om de vallei-training te doen

  • Een gelukkige relatie met je eigen lijf

  • Meer sensualiteit en zin in seks

  • Meer energie

  • Hormonale balans

  • Vervulling en autonomie

  • Zelfvertrouwen

  • Lekker in je lijf zitten tot op hoge leeftijd

  • Vallei-orgasmes

Door een periode lang stapsgewijs de intieme relatie met je (nieuwe) partner of met jezelf op te bouwen volgens het pad van de Zeven Sluiers, krijgt die meer glans en gloed, is de ervaring van 3 Vallei-vrouwen (onder wie ikzelf) die hierover vertellen in dit webinar: https://vallei.online/webinar-zeven-sluiers-juli-2022/

Je kunt bij mij mijn kortingscode opvragen voor €50,- korting op de online vrouwen-cursus, de online mannencursus, en het boobs borstenprogramma die je individueel op ieder moment kunt starten. En €10,- korting voor de overige programma's.

 

Aanmelden via https://vallei.online/viacoach en code invoeren

Via de website www.vallei-orgasme.nl download je 5 gratis e-books vol inspirerende informatie. Daar vind je ook veel vragen en antwoorden.

 

Vallei Krachtbron-groep 2023 nog niet ingepland

Live bijeenkomsten in Groningen, driewekelijks, als ondersteuning voor je online Vallei-training. Samen verbinden, leren en verdiepen in een veilige omgeving. Omdat het in de wintermaanden voor ons vrouwen van belang is om onze vitaliteit en innerlijke balans te versterken door juist meer rust te nemen, zal het accent liggen op meditaties en oefeningen die hieraan bijdragen. 

 

Achtergrond van deze pagina: Schilderij rivier van gevoelens

door Marleen van Engelen; kunstenvlieg@icloud.com

bottom of page