top of page
drieluik.jpg

Seksuele ontwikkeling - Vallei-coaching

Seksuele ontwikkeling

 

Wij mensen zijn creaties ontstaan uit de versmelting van twee seksuele energieën. Ons hele leven kunnen we putten uit onze eigen bron van seksuele energie. In essentie puur en zuiver. Hoe zet je de kracht van deze drive in voor jezelf, veilig en voedend en zonder een partner nodig te hebben? Volgens de taoïsten leer je dit in de derde fase van seksuele ontwikkeling.

Kort gezegd is de eerste stap je eigen seksualiteit ontdekken, de tweede om samen met een partner(s) je ervaringen en kennis uit te breiden, experimenteren. Dan ga je terug naar jezelf: opnieuw een fase van zelf-beminning, nu je gerijpter bent én het verlangen hebt meer uit je seksuele potentie te halen. Je vindt jezelf terug en leert jezelf beter kennen. Tot slot fase vier: de ander beminnen! Op de site https://vallei.online lees je er veel meer over!

En de Vallei-cursus is een goede gids.

Vallei-cursus

 

Door regelmatig jezelf te beminnen versterk je je vitaliteit, gezondheid en geluk.

Een eenvoudige training die ik ieder van harte aanbeveel!

In het online programma leer je een aantal dingen: je gaat een andere aanvliegroute naar een orgasme ervaren, waardoor je een vallei-orgasme beleeft. Je gaat masturbatie met meditatie combineren waardoor je in veel diepere gevoelsgebieden belandt. En als bonus ga je leren hoe je je seksuele energie door je lichaam stuurt en opslaat zodat je er de vruchten van kunt plukken (je geeft jezelf een energieboost, stimuleert het zelfgenezend vermogen en creëert meer en meer levenswijsheid).

 

 

Ook in  2023 Vallei-wandelgesprekken

We lopen een winter-rondje vanaf mijn huis en onderweg is Vallei ons gespreksonderwerp. Jij bent al Vallei-vrouw of Vallei-man, of je bent geïnteresseerd in wat het gedachtengoed en de online-training je kunnen bieden. Welkom om samen op stap te gaan, vragen te verkennen en ervaringen te delen. Dat kost bijna niets anders dan een mailtje of belletje om een afspraak te maken en een uur wandeltijd! Ik zie uit naar interessante, boeiende ontmoetingen... 

zie mijn artikel in For You Magazine

https://www.foryoumagazine.nl/licht-op-verlies-en-verlangen/

Je kunt bij mij mijn kortingscode opvragen voor €50,- korting op de online vrouwen-cursus, de online mannencursus, en het boobs borstenprogramma die je individueel op ieder moment kunt starten. En €10,- korting voor de overige programma's.

 

Aanmelden via https://vallei.online/viacoach en code invoeren

Via de website www.vallei-orgasme.nl download je 5 gratis e-books vol inspirerende informatie. Daar vind je ook veel vragen en antwoorden.

 

Vallei Krachtbron-groep 2023 nog niet ingepland

Live bijeenkomsten in Groningen, driewekelijks, als ondersteuning voor je online Vallei-training. Samen verbinden, leren en verdiepen in een veilige omgeving. Een groep start als er vier of meer deelnemers zijn.

 

Achtergrond van deze pagina: Schilderij rivier van gevoelens

door Marleen van Engelen; kunstenvlieg@icloud.com

bottom of page